kenin Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Tydzień temu latałem z kolega przy lekkim wietrze "er cekiem" ultron no i skutki: Zdjęcia: (: klik
Cellon Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Ka Boom :devil: Ten chłopak na pierwszym zdjeciu taki "poker face" Elektronika przetrwała?
Cimek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Ten chłopak na pierwszym zdjeciu taki "poker face" :co?: :shock:
madrian Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Tydzień temu latałem z kolega przy lekkim wietrze "er cekiem" ultron no i skutki: Zdjęcia: (: klik A jak się z dobrego serca tłumaczy - lataj wysoko i szybko i to nie... Jak "miszczowie umiejom" to my też... A potem takie są skutki. :wink:
kenin Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 Ten chłopak na pierwszym zdjeciu taki "poker face"to ja... -.-ale skleiłem go i latałem wczoraj tylko chcąc go podnieś upadłem na niego no i nie było co zbierać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.