kenin Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Tydzień temu latałem z kolega przy lekkim wietrze "er cekiem" ultron no i skutki: Zdjęcia: (: klik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cellon Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Ka Boom :devil: Ten chłopak na pierwszym zdjeciu taki "poker face" Elektronika przetrwała? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cimek Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Ten chłopak na pierwszym zdjeciu taki "poker face" :co?: :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Tydzień temu latałem z kolega przy lekkim wietrze "er cekiem" ultron no i skutki: Zdjęcia: (: klik A jak się z dobrego serca tłumaczy - lataj wysoko i szybko i to nie... Jak "miszczowie umiejom" to my też... A potem takie są skutki. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenin Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 Ten chłopak na pierwszym zdjeciu taki "poker face"to ja... -.-ale skleiłem go i latałem wczoraj tylko chcąc go podnieś upadłem na niego no i nie było co zbierać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.