irek Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Drodzy Użytkownicy forum, mam pytanie. Czy może orientuje sie ktoś gdzie jest środek ciężkości w modelu Estra 300S rozpiętość 1890mm. Jest to model gotowy z zestawu. Miałem nim mała krakse no i przybyło mu trochę wagi po remoncie. Teraz przyszedł czas na wyważenie. Z tego co wiem to środek ciężkości zwykle jest na 1/3 szerokości skrzydła licząc od natarcia. Może ktoś wie jak dobrze wywazyc takiego dolnopłata? Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Tu masz program do obliczania . To jest przedostatni w spisie. http://www.radawiecrc.pl/downloads.php?cat_id=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 sory że się wtrące ale link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 sory że się wtrące ale link nie działa no wlasnie, klikam Pobierz i jest jakis błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gjery Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Było na tym forum ze 100 razy, ale niech będzie 101 klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.