TomekONY Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witajcie! Dziś miałem pouczającą przygodę podczas startu mojego combata KI-61. "Kieszonka" na pakiet w modelu już trochę się wyrobiła i podczas lotu a właściwie przy pierwszym gwałtownym skręcie, pakiet wypadł. Model poszybował ku ziemi zupełnie niekontrolowany, przelatując pomiędzy drutami wysokiego napięcia. Na spowolnionym filmiku widać jak model o centymetry przelatuje między drutami by bezpiecznie siąść na ziemi - strat nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Kurrde, syrenę policyjna jeszcze miał :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cellon Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Kurrde, syrenę policyjna jeszcze miał :rotfl: :rotfl: :rotfl: Syrena syreną ale na szczęście nie wpadł ani w druty wysokiego napięcia ani w te od płotu przed którym przyziemił. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Miałem podobnie przy Ultronie 3d. z 50 m pakiet poszedł dada i model w hałdę śniegu. tylko śmigło się złamało, a pakiet znaleziony miesiąc później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.