ppompka Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Przeglądałem ofertę HK w aparaturach i znalazłem taki sprzęcik http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=16239 wyglada całkiem ciekawie: - 2,4 Ghz - 6 kanałów - rewersy i mikser delta - 5 kanałów proporcjonalnych i 1 na przełaczniku Całkiem fajne, no i w niskiej cenie. Około 140zł razem z przesyłką. Ciekawa propozycja dla poczatkujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto.boogie Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Właśnie też ,,rzuciła'' mi się w oczy kiedy robiłem zakupy na HK. Ale jednak wybór padł na 6 kanałową HK-T6Av2 :roll: Czy dobry był wybór to tego nie wiem, najwyżej ta co kupiłem w przyszłości będzie zapasową i dokupię tą :twisted: Tylko poczekać na recenzje :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Dlaczego wszystkie tanie aparatury, określa się tu "dla początkujących"? To chyba nie zależy od stopnia zaawansowania, tylko od grubości portfela. Jak na moje myślenie to lepiej od razu kupić jakąś aparaturę na lata niż potem wymieniać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 strzelam na ślepo to jest T6HK w innej wersji oprogramowania dlaczego tak sądzę? bo na oryginalnej płytce są miejsca na przełączniki rewersów w tych miejscach co tutaj zaznaczam że to tylko moje domysły ale kłopoty mogą być te same... T6hk nadaje się na dawcę modułu 2,4 Ghz ! ale narazie cisza..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Moim zdaniem dobra jest tego, wlasnie brakowalo cos pomiedzy t6a a t4a , Sam mam turnigy ,ale przydalaby sie jedna taka do lazenia po krzakach za modelem i jej nie szkoda tylko gdzie kupic dodatkowe odbiorniki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.