mefisto.boogie Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Witam! Zakupiłem przedmioty na HK, przelew już zrobiłem. Przedmioty są dostępne ale z tego co doszłem to podałem źle adres. Może ktoś mi podesłać jak mam wypełnić? Tamte zamówienie jest w Processing, przez zły adres. Jak zmienie adres to długo muszę czekać aż zrealizują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 wyślij do nich maila z numerem zamówienia i właściwym adresem to zmienią bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 wyślij do nich maila z numerem zamówienia i właściwym adresem to zmienią bez problemuNie zdążą zmienić Ostatnio pomyliłem moduły i tylko live chat mnie uratował. Odpowiedź na mojego maila otrzymałem 3 dni po tym jak już wysłali paczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Live chat, i nie przestrasz sie jak ci je całkiem anulują bo najpierw wyskoczy anulowane a później znów processing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 BudekPL, dostajesz ostrzeżenie za 101 temat o hobby king. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto.boogie Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Przepraszam bardzo :? Trochę się zestresowałem bo to pierwsze moje zakupy. A Hyde Park jest chyba od pytań Sprawa już zalatwiona i paczka niby wysłana chociaż jeszcze nie zatwierdzona u Chinoli na poczcie. Teraz tylko czekać. Pragnę podziękować Cyrax'owi że pomógł mi poświęcając swój czas. Koniec przemówienia :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 BudekPL, Lubiłbyś, gdyby ktoś napisał o Tobie "Polaczek"? Skąd ta pogarda? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto.boogie Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Nie od razu pogarda Większość zza granicy z tego co wiem to mówi na nas ''Polaczki" No ale wracając do tego jakoś czytając inne fora, nauczyłem się mówić o nich tak jak napisałem powyżej. Jeśli tym kogoś uraziłem, tudzież coś innego to wybaczcie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 ..ok, ale to określenie lekko pogardliwe, podobnie jak np. ruski... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek78 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Witam Coś ostatnio się często zmienia strona HK i nie mogę znaleźć gdzie można wyłączyć STOCK ARRIVAL ALERT. Wiecie gdzie to zniknęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.