BudekPL Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Witam! Zakupiłem przedmioty na HK, przelew już zrobiłem. Przedmioty są dostępne ale z tego co doszłem to podałem źle adres. Może ktoś mi podesłać jak mam wypełnić? Tamte zamówienie jest w Processing, przez zły adres. Jak zmienie adres to długo muszę czekać aż zrealizują? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 wyślij do nich maila z numerem zamówienia i właściwym adresem to zmienią bez problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 wyślij do nich maila z numerem zamówienia i właściwym adresem to zmienią bez problemuNie zdążą zmienić Ostatnio pomyliłem moduły i tylko live chat mnie uratował. Odpowiedź na mojego maila otrzymałem 3 dni po tym jak już wysłali paczkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwasiu Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Live chat, i nie przestrasz sie jak ci je całkiem anulują bo najpierw wyskoczy anulowane a później znów processing Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 BudekPL, dostajesz ostrzeżenie za 101 temat o hobby king. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BudekPL Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 Przepraszam bardzo :? Trochę się zestresowałem bo to pierwsze moje zakupy. A Hyde Park jest chyba od pytań Sprawa już zalatwiona i paczka niby wysłana chociaż jeszcze nie zatwierdzona u Chinoli na poczcie. Teraz tylko czekać. Pragnę podziękować Cyrax'owi że pomógł mi poświęcając swój czas. Koniec przemówienia :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 BudekPL, Lubiłbyś, gdyby ktoś napisał o Tobie "Polaczek"? Skąd ta pogarda? :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BudekPL Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 Nie od razu pogarda Większość zza granicy z tego co wiem to mówi na nas ''Polaczki" No ale wracając do tego jakoś czytając inne fora, nauczyłem się mówić o nich tak jak napisałem powyżej. Jeśli tym kogoś uraziłem, tudzież coś innego to wybaczcie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 ..ok, ale to określenie lekko pogardliwe, podobnie jak np. ruski... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyszek78 Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Witam Coś ostatnio się często zmienia strona HK i nie mogę znaleźć gdzie można wyłączyć STOCK ARRIVAL ALERT. Wiecie gdzie to zniknęło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.