PWisnia Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Witam Chciałbym zamówić kilka pakietów i silniki ze sklepu hobbyking. Nigdy wcześniej nie zamawiałem nic za granicą więc nie wiem jak jest z zapłatom za zamówiony towar. Proszę o pomoc kolegów którzy już kupowali w tym sklepie aby odpowiedzieli mi na pytania: 1. Jak wygląda sprawa zapłaty za zamówienie. Czy jest to zwykły przelew bankowy? 2. Czy płaci się jakieś cło za przesyłkę albo podatek. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad65 Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=21720&postdays=0&postorder=asc&start=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeJot95 Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Witam Chciałbym zamówić kilka pakietów i silniki ze sklepu hobbyking. Nigdy wcześniej nie zamawiałem nic za granicą więc nie wiem jak jest z zapłatom za zamówiony towar. Proszę o pomoc kolegów którzy już kupowali w tym sklepie aby odpowiedzieli mi na pytania: 1. Jak wygląda sprawa zapłaty za zamówienie. Czy jest to zwykły przelew bankowy? 2. Czy płaci się jakieś cło za przesyłkę albo podatek. Piotr Już miałem robić taki samiutki temat :mrgreen:Konrad65 wbiłem na tego linka i nie mam ochoty czytać 95 stron, czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak zapłacić za towar na tym HK jeżeli mam do dyspozycji PLN a płacić można tylko w USD, AUD, GBP I EUR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek9932 Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Zakładasz konto na PayPal. Przelewasz na nie pieniądze. Wchodzisz na hobbycity.com. Zakładasz konto. Dodajesz do koszyka interesujące Cię rzeczy. Wchodzisz w koszyk (view cart). Klikasz BUY NOW. Potwierdzasz lub zmieniasz adres. Klikasz continue. Wybierasz w jaki sposób chcesz aby przesyłka była wysłana. Custom declaration to kwota jaka będzie widniała na dokumencie przez nich drukowanym jako potwierdzenie wykonania zakupów. Formę płatności wybierasz Paypal. Klikasz continue i zostajesz przekierowany na stronkę paypalu. Tam się logujesz i potwierdzasz zakup. I wsio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ładziak Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 nie mam ochoty czytać 95 stronA ja nie mam ochoty czytać poraz 95 tego samego. Naucz się używać wyszukiwarki, leniu śmierdzący! :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 zamykam, następnym razem bedą bany bo to już przesada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.