ziemo Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich Krótko o sobie: Latam szybowcami RC i pływam jachtem RC - jak dotąd zero silników ale będę chciał to zmienić Jestem z Puław ale mieszkam w Wawie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witamy Ziemowita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Grudziądzka ziemia też wita Ziemowita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Uff!!! W końcu jakiś kajan , bo już myślałem że jestem sam jedyny w tym mieście z radiem w rękach. Szkoda że ze zdjęcia nie można rozpoznać kto to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziemo Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Jak znajdę jakąś fotkę na której jestem bardziej rozpoznawalny to wstawię oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Jak znajdę jakąś fotkę na której jestem Odwieczny problem tych, którzy fotografują - nie ma ich na zdjęciach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.