Elyseo Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Witam. Dzisiaj doszedł do mnie model Subaru Impreza z akumulatorkiem niklowo- kadmowym (Ni-Cd) z sześcioma ogniwami 7,2 V, 1600 mAh. ale bez ładowarki. Mam w domu jakieś ładowarki np: 4,3V 850mA , 5,9V 375mA , 7,4V 400mA będzie któraś z tych ładować chociaż trochę :?:
TOMEK.CEKALA Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Ta 7,4v 400mA nada się na pewno tylko że na pewno nie ma czujnika stanu naładowania akumulatora i trzeba uważać żeby nie przegrzać akumulatorka i go nie zniszczyć.
baxter12 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Spotkali się... Krawaciarze beztwarzowcy..
Elyseo Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 Spotkali się... Krawaciarze beztwarzowcy.. O co panu chodzi ?
baxter12 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Spotkali się... Krawaciarze beztwarzowcy.. O co panu chodzi ? Jak nie kumasz, to nie ma dla Ciebie nadziei....Jadro ciemnoty, przepraszam ciemności poczywiscie, już cie pochłonęło..
Elyseo Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Spotkali się... Krawaciarze beztwarzowcy.. O co panu chodzi ? Jak nie kumasz, to nie ma dla Ciebie nadziei....Jadro ciemnoty, przepraszam ciemności poczywiscie, już cie pochłonęło.. I co to ma wspólnego z tematem. ? Po drugie wypraszam sobie takie oczernianie takie rzeczy to se może pan mówić do kolegi jeśli na to pozwoli, ale nie do mnie. Ja tu przychodzę po poradę a pan daje jakieś mi tu aluzje. :?
madrian Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Skoro przychodzisz po poradę do kogoś, to czysta przyzwoitość wymaga byś uszanował jego zasady, na jakich chce rozmawiać z tobą. Naruszanie regulaminu i to nie raz, to już czyste lekceważenie drugiej strony. A nikt nie lubi być lekceważony. Aluzju paniał, czy jeszcze raz wytłumaczyć? Iwan zaraz kija doniesie...
kumza Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Kupiłeś model i nie pomyślałeś o ładowarce mikroprocesorowej ; / Najpierw radził bym ci kupić dobrą ładowarkę jaką np jest accuceell 6 A co do tych twoich ładowarek .. wyrzuć je do kosza .. no chyba że chcesz zniszczyć pakiet. Pozdrawiam :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.