Elyseo Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Witam. Dzisiaj doszedł do mnie model Subaru Impreza z akumulatorkiem niklowo- kadmowym (Ni-Cd) z sześcioma ogniwami 7,2 V, 1600 mAh. ale bez ładowarki. Mam w domu jakieś ładowarki np: 4,3V 850mA , 5,9V 375mA , 7,4V 400mA będzie któraś z tych ładować chociaż trochę :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Ta 7,4v 400mA nada się na pewno tylko że na pewno nie ma czujnika stanu naładowania akumulatora i trzeba uważać żeby nie przegrzać akumulatorka i go nie zniszczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Spotkali się... Krawaciarze beztwarzowcy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elyseo Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Spotkali się... Krawaciarze beztwarzowcy.. O co panu chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Avatar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Spotkali się... Krawaciarze beztwarzowcy.. O co panu chodzi ? Jak nie kumasz, to nie ma dla Ciebie nadziei....Jadro ciemnoty, przepraszam ciemności poczywiscie, już cie pochłonęło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elyseo Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Spotkali się... Krawaciarze beztwarzowcy.. O co panu chodzi ? Jak nie kumasz, to nie ma dla Ciebie nadziei....Jadro ciemnoty, przepraszam ciemności poczywiscie, już cie pochłonęło.. I co to ma wspólnego z tematem. ? Po drugie wypraszam sobie takie oczernianie takie rzeczy to se może pan mówić do kolegi jeśli na to pozwoli, ale nie do mnie. Ja tu przychodzę po poradę a pan daje jakieś mi tu aluzje. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Skoro przychodzisz po poradę do kogoś, to czysta przyzwoitość wymaga byś uszanował jego zasady, na jakich chce rozmawiać z tobą. Naruszanie regulaminu i to nie raz, to już czyste lekceważenie drugiej strony. A nikt nie lubi być lekceważony. Aluzju paniał, czy jeszcze raz wytłumaczyć? Iwan zaraz kija doniesie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumza Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Kupiłeś model i nie pomyślałeś o ładowarce mikroprocesorowej ; / Najpierw radził bym ci kupić dobrą ładowarkę jaką np jest accuceell 6 A co do tych twoich ładowarek .. wyrzuć je do kosza .. no chyba że chcesz zniszczyć pakiet. Pozdrawiam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.