kefir Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Trochę zapobiegawczo bo pierwszy raz tu latałem FPV [vimeo] [/vimeo]
TOMEK.CEKALA Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam bardzo fajny filmik i w związku z nim mam pytanie:Czy latanie FPV to chodzi oto że patrzymy w ekran a nie na model i tylko na podstawie obrazu na ekranie kierujemy modelem?
Cimek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Dokładnie jest tak jak piszesz. Patrzymy w monitorek, bądź latamy w gogglach
TOMEK.CEKALA Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Dzięki za wyjaśnienie tak myślałem lecz nie byłem pewien i podziwiam ludzi którzy tak latają moim zdaniem jest to nie lada wyczyn.
MROX Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jaki sterownik tam siedzi i ile kosztuje jeżeli można zapytać?
modrzej Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Naaajs aż chciało by się samemu spróbować FPV
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.