rafal2145 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam!Mam pytanie co do mojego tłumika do o.s max-a.Czy ściąga sie w nim taką przegrodę która moim zdaniem zmniejsza moc.Prosiłbym o szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 witam jak ściongniesz tą przegrode to jedynie mozesz zmniejszyć ciśienie kture leci do zbiornika paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Próbuję rozgryźć o co chodzi z tą przegrodą i albo ja jestem głupi albo kolega rafal mało precyzyjne pytanie zadał.... :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Próbuję rozgryźć o co chodzi z tą przegrodą i albo ja jestem głupi albo kolega rafal mało precyzyjne pytanie zadał.... Waylander nie wiem jak się to też fachowo nazywa ale właśnie w tłumikach OS, APC, MAGNUM itp jest właśnie taka... "przegroda" możliwa do demontażu po rozebraniu tłumika na dwie części. Tak jak pisał Dawid po demontażu tego elementu mogą wystąpić problemy z odpowiednim zasileniem zbiornika (nadciśnienie) silnik może niespodziewanie gasnąć w locie. witam jak ściongniesz tą przegrode to jedynie mozesz zmniejszyć ciśienie kture leci do zbiornika paliwa To już jest chore... nie powinno się pisać na forum z takimi błędami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.