rafal2145 Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Witam!Mam pytanie co do mojego tłumika do o.s max-a.Czy ściąga sie w nim taką przegrodę która moim zdaniem zmniejsza moc.Prosiłbym o szybką odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 witam jak ściongniesz tą przegrode to jedynie mozesz zmniejszyć ciśienie kture leci do zbiornika paliwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Way Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Próbuję rozgryźć o co chodzi z tą przegrodą i albo ja jestem głupi albo kolega rafal mało precyzyjne pytanie zadał.... :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin133 Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Próbuję rozgryźć o co chodzi z tą przegrodą i albo ja jestem głupi albo kolega rafal mało precyzyjne pytanie zadał.... Waylander nie wiem jak się to też fachowo nazywa ale właśnie w tłumikach OS, APC, MAGNUM itp jest właśnie taka... "przegroda" możliwa do demontażu po rozebraniu tłumika na dwie części. Tak jak pisał Dawid po demontażu tego elementu mogą wystąpić problemy z odpowiednim zasileniem zbiornika (nadciśnienie) silnik może niespodziewanie gasnąć w locie. witam jak ściongniesz tą przegrode to jedynie mozesz zmniejszyć ciśienie kture leci do zbiornika paliwa To już jest chore... nie powinno się pisać na forum z takimi błędami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.