DjTommi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam. Wraz z kolegą Ryśkiem wybraliśmy się 2 kwietnia do Holesova w Czechach aby dobrymi holami otworzyć sezon na holowania szybowców. Modele, ludzie i atmosfera dopisały dlatego chcielibyśmy się podzielić z wszystkimi tymi wrażeniami przedstawiając relację fotograficzną by Rysiek. Zdjęcia Holesov Mam nadzieję, że się podoba Pozdrawiam
Wojtass_nt Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Widzę, że trochę old timerków było. A wasza maszyna to która??
DjTommi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Nasze maszynki są na drugim zdjęciu: Ryśka L33 Solo 3,5m i mój ASW 28/18 5m. Był tam jeszcze mój DG 800s 4,5m ale chyba nie ma go na zdjęciach. Pozdro
kryniek Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Szkoda że nie puściłeś info o imprezie wcześniej wybrali byśmy sie z wami wiekszą grupą. A zdjęcia super, tak jak i Duo Discus
DjTommi Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Sorki, że nie poinformowałem ale sam dowiedziałem się w środę, że latanie jest w sobote Jak coś będę wiedział o następnej imprezie to dam znaka. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.