DjTommi Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Witam. Wraz z kolegą Ryśkiem wybraliśmy się 2 kwietnia do Holesova w Czechach aby dobrymi holami otworzyć sezon na holowania szybowców. Modele, ludzie i atmosfera dopisały dlatego chcielibyśmy się podzielić z wszystkimi tymi wrażeniami przedstawiając relację fotograficzną by Rysiek. Zdjęcia Holesov Mam nadzieję, że się podoba Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtass_nt Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Widzę, że trochę old timerków było. A wasza maszyna to która?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjTommi Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 Nasze maszynki są na drugim zdjęciu: Ryśka L33 Solo 3,5m i mój ASW 28/18 5m. Był tam jeszcze mój DG 800s 4,5m ale chyba nie ma go na zdjęciach. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
kryniek Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Szkoda że nie puściłeś info o imprezie wcześniej wybrali byśmy sie z wami wiekszą grupą. A zdjęcia super, tak jak i Duo Discus Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjTommi Posted April 16, 2011 Author Share Posted April 16, 2011 Sorki, że nie poinformowałem ale sam dowiedziałem się w środę, że latanie jest w sobote Jak coś będę wiedział o następnej imprezie to dam znaka. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.