specyfick Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 O proszę jaki filmik wyszukałem. Miłego oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toom07 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Nooo, ktoś się postarał i wyszedł mu ładny film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Piękne ptaszyny i wzorowo zrealizowany film tylko boli mnie widok modelu lądującego dziobem w ziemi, dla mnie to zabija całą poezję takich modeli i takiego latania w szczególności. Podobało mi się to jak dwóch modelarzy ładnie łapało lecący model w dłoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 No lądowanie takie w F3J to norma, wszak takie to modele, przystosowane są. A łapanie w rękę nie jest zbyt mądre. Wszak BHP ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 A łapanie w rękę nie jest zbyt mądre. Wszak BHP ...Jeżeli trzeba szybko zrobić powtórkę, BHP nie ma znaczenia :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 pewnie tak, ale ja piszę o wrażeniach a tych u siebie nie zmienię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Najgorzej jak takie lądowanie wejdzie w nawyk i to samo zrobimy latając makietą. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toom07 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Uwierz mi, że nie mam nawyku lądować innymi modelami dziobiąc chociaż jotkami robie to już dość długo. Jak lądowanie ma być poniżej 20 cm od punktu to innej opcji niż dziobanie nie ma niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Uwierz mi, że nie mam nawyku lądować innymi modelami dziobiąc chociaż jotkami robie to już dość długo. Jak lądowanie ma być poniżej 20 cm od punktu to innej opcji niż dziobanie nie ma niestety Oczywiście,mam nadzieję,że wyczułeś żartobliwy ton tego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.