specyfick Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 O proszę jaki filmik wyszukałem. Miłego oglądania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toom07 Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Nooo, ktoś się postarał i wyszedł mu ładny film Link to comment Share on other sites More sharing options...
moriq Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Piękne ptaszyny i wzorowo zrealizowany film tylko boli mnie widok modelu lądującego dziobem w ziemi, dla mnie to zabija całą poezję takich modeli i takiego latania w szczególności. Podobało mi się to jak dwóch modelarzy ładnie łapało lecący model w dłoń Link to comment Share on other sites More sharing options...
specyfick Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 No lądowanie takie w F3J to norma, wszak takie to modele, przystosowane są. A łapanie w rękę nie jest zbyt mądre. Wszak BHP ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eryk Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 A łapanie w rękę nie jest zbyt mądre. Wszak BHP ...Jeżeli trzeba szybko zrobić powtórkę, BHP nie ma znaczenia :twisted: :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
moriq Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 pewnie tak, ale ja piszę o wrażeniach a tych u siebie nie zmienię Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_cbr Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Najgorzej jak takie lądowanie wejdzie w nawyk i to samo zrobimy latając makietą. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toom07 Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Uwierz mi, że nie mam nawyku lądować innymi modelami dziobiąc chociaż jotkami robie to już dość długo. Jak lądowanie ma być poniżej 20 cm od punktu to innej opcji niż dziobanie nie ma niestety Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_cbr Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Uwierz mi, że nie mam nawyku lądować innymi modelami dziobiąc chociaż jotkami robie to już dość długo. Jak lądowanie ma być poniżej 20 cm od punktu to innej opcji niż dziobanie nie ma niestety Oczywiście,mam nadzieję,że wyczułeś żartobliwy ton tego postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.