sebamor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Gdzieś to widziałem, a że na tym forum takiego czegoś nie znalazłem więc: osoba pokazuje zdjęcie samolotu i ten, kto pierwszy odgadnie nazwę tego samolotu wkleja następne zdjęcie jakiegoś samolotu, i znowu odgadujemy co to za samolot. Może wyjść całkiem fajna gra. No to zaczynam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 TU-144D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 konkord :wink: a to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Katana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 brawo sidey dawaj następne zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Heh Z naszego lotniska koło Nysy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 brawo sidey dawaj następne zdjęcie :rotfl: :rotfl: Następnym razem jak chcesz robić zagadki to zmieniaj nazwy plików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian-str Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam. Echo P-92 Fajny samolot Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Następnym razem jak chcesz robić zagadki to zmieniaj nazwy plikówwiem, wiem zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 To może coś wojskowego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 czekamy na odpowiedź Sideya, czy Damian-str podał dobrą odpowiedź, jeśli tak to on podaje następne zdjęcie. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 chwila chwila ale ja samo katana nie wystarczy 8) Zobaczcie jej charakterystyczne kształty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 pawel66 to chyba cap 232, katanę tylko trochę przypomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 GiulioN, widziales capa? on nie ma charakterystycznych dla katan i katanopodobnych pierdolek kolo kadluba i jest bardziej dolnoplatem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 GiulioN :lol2: może i katana ale typ trzeba jeszcze podać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 chwila chwila ale ja samo katana nie wystarczyczy to nie jest czasem katana S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 GiulioN :lol2: może i katana ale typ trzeba jeszcze podać :wink: Terzi T-30 Katana... Typu niestety nie podam, bo czy to jest C, czy E to niestety tak dobry nie jestem, żeby poznać co siedzi pod maską. :wink: Za to coś prostego. To na pewno wszyscy wiedzą. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS6K2idk-VDtInh44ark3iRSzjl7LmsSbdL_Z-bSAoJgErr2Tmi&t=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 mig 35? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 mig 35? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Damian-str, racja P-92 Echo Sorki że dopiero dzisiaj ale egzaminy mam i trzeba spać było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi