Gość awiatik sosno Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 MiG 8 UTKA. Taka eksperymentalna konstrukcja spółki z pod znaku MiG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 awiatik sosno, zgadza się moriq, no i po co podpowiadać innym ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 zagadka na dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Rafal, sporo osób i tak zna tą usługę a przynajmniej uczulę wystawiających zagadki aby trochę pokombinowali tak by nikt nie mógł oszukiwać Np wystarczy skadrować po kilkanaście pikseli z każdej strony i metoda już się nie sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 obstawiam Saunders-Roe SR.53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 obstawiam Saunders-Roe SR.53OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Moja zagadka: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Junkers W-34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Niestety nie ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ EDIT: Prawie to samo zdjęcie tylko w lepszej rozdzielczości. Myślę że będzie widać więcej. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 AVRO 641 COMODORE :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Też nie.... Podpowiedź: Nie jest to samolot z Europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 wiem post pod postem ale naprawdę nikt nie podejmie rękawicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Osobiście podjąłem te rękawicę. Wiem że mam zdjęcia tego samolotu, tylko u mnie je znaleźć, to nie jest tak prosto i łatwo./ kilkadziesiąt tysięcy stron druku, kilkaset tysięcy zdjęć, i do tego wszystkiego ponad 500 giga danych/ Ale może jeszcze jakaś mała podpowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 podpowiedz: samolot z ameryki południowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 FMA AE. C.1 Triplaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 zgadza sięTo teraz moja kolej, a zagadki będą dwie:pierwsza dla wszystkich a druga tylko dla kolegi :laminata :rotfl: :rotfl: :rotfl: a cóż to za pani ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 A dlaczego dla kolegi Laminata???? Ja wiem, ja wiem...moge, moge....No oki...powiem tylko tyle ze ta pani ma/miala grube miliony i zna ja kazdy nieomal. Niestety nie dorobila sie na reklamowaniu silników i smigiel modelarskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Ja też wiem od tego zaczęła swoje wielkie zycie. Rozwiązanie zagadki wyśle na PW a niech może młodsi(powiedzmy ze <20) koledzy ją rozwiąża bo zaiste ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Zgadzam się z Rapierem, ja też wiem, że miała na imię Norma :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi