Skocz do zawartości

Co to za samolot

Rekomendowane odpowiedzi

Gość awiatik sosno
Opublikowano

MiG 8 UTKA.

Taka eksperymentalna konstrukcja spółki z pod znaku MiG.

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rafal, sporo osób i tak zna tą usługę a przynajmniej uczulę wystawiających zagadki aby trochę pokombinowali tak by nikt nie mógł oszukiwać :)

Np wystarczy skadrować po kilkanaście pikseli z każdej strony i metoda już się nie sprawdza :)

Gość awiatik sosno
Opublikowano

obstawiam Saunders-Roe SR.53

OK.
Opublikowano

Niestety nie

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT:

Prawie to samo zdjęcie tylko w lepszej rozdzielczości. Myślę że będzie widać więcej.

Dołączona grafika

Uploaded with ImageShack.us

• 2 tygodnie później...
Gość awiatik sosno
Opublikowano

Osobiście podjąłem te rękawicę. Wiem że mam zdjęcia tego samolotu, tylko u mnie je znaleźć, to nie jest tak prosto i łatwo./ kilkadziesiąt tysięcy stron druku, kilkaset tysięcy zdjęć, i do tego wszystkiego ponad 500 giga danych/

Ale może jeszcze jakaś mała podpowiedź?

Gość awiatik sosno
Opublikowano

zgadza się:)

To teraz moja kolej, a zagadki będą dwie:

pierwsza dla wszystkich

Dołączona grafika

a druga tylko dla kolegi :laminata :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Dołączona grafika

a cóż to za pani ?

Opublikowano

A dlaczego dla kolegi Laminata???? Ja wiem, ja wiem...moge, moge....No oki...powiem tylko tyle ze ta pani ma/miala grube miliony i zna ja kazdy nieomal. Niestety nie dorobila sie na reklamowaniu silników i smigiel modelarskich ;)

Opublikowano

Ja też wiem

od tego zaczęła swoje wielkie zycie. Rozwiązanie zagadki wyśle na PW a niech może młodsi(powiedzmy ze <20) koledzy ją rozwiąża bo zaiste ciekawa.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.