Miałczek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam mam odbiornik Corona RP8D1 z syntezą po małej kraksie samolotu nadajnik zaczyna mi gubić sygnał to znaczy gdy go włączę to działa przez chwile i gubi sygnał jaka może być przyczyna tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zimne luty, urwana antenka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 z tego co widać to wszystko jest całe antenka też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 czy wie ktoś może jeszcze jaka jest przyczyna tego co mogę sprawdzić jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Spróbuj powtórzyć bindowanie z kanałem nadajnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 wszystko wygląda że jest ok nic nie popalone ani nie urwane a odbiornik po podłączeniu działa przez chwilę i gubi zasięg i po chwili łapie i znowu gubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 próbowałem i jest to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 sprawdzałem jeszcze raz i powiem tak jak podłączam serwo pod 3 tam gdzie gaz to od razu traci sygnał a pod 1 to tylko gdy daje na maksa w lewą stronę drążek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 mam jeszcze jedno pytanie mam odbiornik JETI REX 5 MPD i nadajnik Optik 6 będzie to razem ze sobą pracowało :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 a jak chodzi o odbiornik Corona RP8D to jest jakaś szansa na naprawę :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Używaj opcji edytuj, bo idzie oczopląsu dostać Wracając do tematu Optic z Rexem powinien zadziałać. Antenkę z Rekxa 5 trzeba rozmieścić w kilku płaszczyznach ponieważ luźna czasami gubi zasięg. Niektóre Corony nie lubią się z Hitecami (źródło sklep ABC-RC) jak i z Graupnerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi