Tomek Reda Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam.Chciałem się dowiedzieć który model byście bardziej polecili.Nie chodzi tu o model dla początkującego :!: Interesują mnie 2 modele - obydwa do rekreacyjnego latania.Który według was jest lepszy :crazy: Chodzi o te modele - http://abc-rc.pl/p/73/547/model-mpx-easy-glider-pro--szybowce-motoszybowce-samoloty-i-szybowce.html i http://abc-rc.pl/p/3/2039/model-easy-fly-1960mm-epo-zestaw-artf-dla-poczatkujacych-samoloty-i-szybowce.html.Easy Glider jest już sprawdzony, a zresztą to model mpx-a.Natomiast jego przeciwnik jest o 80 zł droższy ale za to dostajemy silnik(bezszczotkowy), regulator i serwa.Doradzajcie Edit:Ma ktoś tego Easy Flyera?Jak sie sprawuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Tomek w podstawówce uczyli czytac ze zrozumieniem?... Czy Ty widzisz ,że EGP jest "pusty" bez niczego? EF sobie daruj, zabawka, serwa tandetne, silnik się pali, regulator to samo... Miałem w rece tego "pseudo" glidera i za taką kasę nie kupiłbym go. Lepiej zakupić za tą kasę Betę kita+ dokupić serwa/regulator... Ps. Widzisz tak pomagasz ,a tutaj masz problemy z doczytaniem pewnych rzeczy... Nie chcę być tutaj w stosunku do Ciebie złośliwy, ale po prostu młodzi chcą "na szybko" byle by było ,a później taki efekt że "modelik się rozbił, ratunku jak go skleić !?" A później zostaje bul nadzieji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Poszukaj, było gdzieś na rcgroups porównanie tych modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Chodziło mi tylko o to czy ktoś z forum ma ten model i podzieli się wrażeniami z lotów.Ale ogólnie rzecz biorąc i tak wolę Easy Glidera pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol27 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Ja ogólnie nie kupowałbym modeli z wyposażeniem bo wszyscy doskonale wiedzą ze RTf i tym podobne mogą sprawić rozczarowanie a nie przyjemność z lotu. Co do akrobacji to wogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi