Vadic Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam. Poszukuję osoby, która uczęszcza do Wyższej Szkoły Oficerskiej Sił Powietrznych w Dęblinie. Chciałbym porozmawiać z za pomocą e-maila, PW lub GG. Chodzi głównie o wymogi do przyjęcia do tej szkoły. P.S. Wiem, że chodzę dopiero do I klasy gimnazjum, ale im wcześniej sie za to zabiore tym lepiej. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Bartek
ppompka Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Pewnie do Dęblina jest bardzo ciężko, bo to szkoła wojskowa. Myślę że już w Rzeszowie byłoby łatwiej.
madrian Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Po prostu napisz do sekretariatu szkoły. Przecież nie będą wiedzieć ile masz lat? Największą trudnością będą wymagania zdrowotne i kondycyjne. Nad tym też trzeba popracować. Zatem nie tylko WF w szkole, ale i po szkole trzeba regularnie poćwiczyć + oczywiście nauka, zwłaszcza przedmiotów ścisłych - fizyka, matematyka. Wysoka średnia to dodatkowa przepustka. Warto też porozmawiać z nauczycielami o startach w olimpiadach szkolnych. Status olimpijczyka i uczestnika konkursów międzyszkolnych dużo pomaga na egzaminach.
MironRC Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 wszystko jest na stronie, pytaj chętnie pomogę. Nie kończyłem WSOSP-u ale mogę dużo powiedzieć.
Boogie Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 I troche wczesniej warto zrobic badania zdrowotne-te na ktorych najczesciej wykluczaja (wady serca, przegroda nosowa itd.) Czesc z nich mozna poprawic, ze po badaniu bedzie ok.
Rekomendowane odpowiedzi