Vadic Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam. Poszukuję osoby, która uczęszcza do Wyższej Szkoły Oficerskiej Sił Powietrznych w Dęblinie. Chciałbym porozmawiać z za pomocą e-maila, PW lub GG. Chodzi głównie o wymogi do przyjęcia do tej szkoły. P.S. Wiem, że chodzę dopiero do I klasy gimnazjum, ale im wcześniej sie za to zabiore tym lepiej. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Pewnie do Dęblina jest bardzo ciężko, bo to szkoła wojskowa. Myślę że już w Rzeszowie byłoby łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Po prostu napisz do sekretariatu szkoły. Przecież nie będą wiedzieć ile masz lat? Największą trudnością będą wymagania zdrowotne i kondycyjne. Nad tym też trzeba popracować. Zatem nie tylko WF w szkole, ale i po szkole trzeba regularnie poćwiczyć + oczywiście nauka, zwłaszcza przedmiotów ścisłych - fizyka, matematyka. Wysoka średnia to dodatkowa przepustka. Warto też porozmawiać z nauczycielami o startach w olimpiadach szkolnych. Status olimpijczyka i uczestnika konkursów międzyszkolnych dużo pomaga na egzaminach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 wszystko jest na stronie, pytaj chętnie pomogę. Nie kończyłem WSOSP-u ale mogę dużo powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 I troche wczesniej warto zrobic badania zdrowotne-te na ktorych najczesciej wykluczaja (wady serca, przegroda nosowa itd.) Czesc z nich mozna poprawic, ze po badaniu bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi