Maciek22 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam .Dzisiaj rano kamera normalnie działała zrobiła zdjęcie ,nagrała film ... Po przyjściu ze szkoły chciałem polatać z kamerką ,ale niestety nic nie działało ,dioda w ogóle się nie świeci .Teraz jak ją podłączyłem ją do komputera też dioda się nie świeci i nic się nie pojawia ,komputer nie czyta kamerki .Raz pojawiło mi się instalowanie oprogramowania ,ale komputer takiego oprogramowania nie wyszukał .Bardzo proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MROX Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Pewnie tak sam problem jak u mnie. Akumulatorki w tych chinskich zabawkach to straszny badziew. Zasilanie zewnętrzne powinno pomóc. Link do tematu http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=37776 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek22 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 To użyję do zasilania akumulatorka 3,7 v 400 mah chyba powinien być odpowiedni ,chociaż po oględzinach lipo z breloka nie wydaje się być napuchnięty ,ale to chyba on nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 A tak ciężko go zmierzyć? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy1989 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zresetuj kamerkę. powinno pomóc. Z boku powinien być otwór, i czymś tam wciśnij przycisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi