jary14 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Może umówmy się tak: Zrób nowe zdjęcia, na ziemi jak i w locie oraz opisz dokładniej całą budowę. Jesteśmy ciekawi co tam wyczarowałeś. Skoro nim już latałeś to po co się pytasz co o nim myślimy :?: :?: :?: Głupie pytanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoff Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam kolegę kubaka. Chyba kolega się nam tu pogubił. Piszesz o toto a budujesz coś z głowy. Pytasz się jak zbudować potem mówisz że już zbudowane, jeszcze później pytasz czym to pokryć. Na końcu mowisz że już świetnie lata. Nie mam zielonego pojęcia o co kaman ale jeśli chcesz model typu toto to buduj według planów. Zapewniam cię że taki model jak np. Toto7 sprawuje się świetnie w powietrzu i nieprzejmuj się że nie wyjdzie ci tak dokładnie jak Motylastemu, który ma lata praktyki, pewną rękę i tęgi łeb. Póki co sam będziesz musiał dojść do wprawy i sam przetestować pewne techniki, na temat których znajdziesz na tym forum mnóstwo informacji. Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no juz nie przesadzajmy z tymi prawami autorskimi motylasty tez zaporzyczył nazwe od zespołu toto i co z tego - niech nazywa jak chce, choc wskazane jest aby z czysto porzadkowych powodek ja zmienił. Owoż młody kolego laminacie chciałem w tym miejscu sprostować Twą myśl i powiadomić Cię publicznie iż nazwa moich konstrukcji nie ma nic wspólnego z zespołem ToTo, który zresztą sobie cenię, aczkolwiek gdybym miał zapożyczać nazwy ze świata rocka, to informuję Cię iż na pewno nie byłoby to ToTo. Nie znasz genezy powstania tej nazwy ( mówię o modelach ) więc uprzejmie proszę nie wypowiadaj się w moim imieniu, a tym bardziej nie sugeruj mi zmiany nazwy. Zaś co do praw autorskich, kolego sympatyczny wymyśl coś, zrób, pokaż, udostępnij innym swą pracę, myśl i czas, a dopiero później wypowiadaj się w temacie praw autorskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam a więc było to tak ja budowałem model samolotu według własnego pomysłu a wzorowałem się na toto ,gdy go zbudowałem [bez elektroniki] a dzień później wrzuciłem temat na stronkę a po dwóch godzinach przyszedł silnik i serwa wiec wszystko zmontowałem i podłączyłem , na drugi dzień poszedłem latać na łąkę iż nie był to mój pierwszy model to udało mi się nim latać i dlatego głupio wyszło na forum przepraszam za zamęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi