utopia Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Leszku weź poprawkę - może facet był po 3 mszach znaczy sie pod wpływem wina "mszalnego" każdy z nas czasem palnie głupotę a czasami chce wybadać grunt do rozmowy lub zwyczajnie zażartuje .... nie nam to osądzać .. ja tutaj piłem do moich fanów którzy mnie opuścili :devil: jakie to straszne stracić te tłumy i wypaść z obiegu nawet jeśli to krytyka dla samej krytyki bo kogoś boli że inni potrafią a ja mam wnet 60 lat na karku i stoję w miejscu ....... normalnie popadam w depresję" a brak ripost podcina mi klawiaturę" ja tutaj piłem do moich fanów którzy mnie opuścili - było 0,7 na 4 ............ trzech nie przyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Pokaż: "Polak Potrafi". I zrób model laminatowy, jednoczęściowy, gotowy do wyjęcia z formy w całości. Niezniszczalny, z włókna "Spectra Super", zbrojonego tytanem. Wyjmij i pokaż, na co nas stać. I że to nie jest nasze ostatnie słowo. Otworzymy tym modelem oczy niedowiarkom. Bop to będzie nasz model, model społeczny. I żadna łachudra z neostrady się nie przyczepi... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi