kefir Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Dziś poszedłem z żoną na imieniny kuzyna ale przed pojechaliśmy na lody do Gdyni i co :shock: zabrałem ze sobą wiercipiętę i tak na szybkiego polatałem bo darli się że to nie spacer tylko moje przyjemności są ważne [vimeo]http://vimeo.com/22522512[/vimeo] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario_z Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Jak zwykle SUPER ujęcia, miło jest popatrzeć z lotu ptaka na skwer Kościuszki i jego okolice. Z niecierpliwością czekam na następne filmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MROX Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Te twarze ludzi patrzących na quada jak na UFO są rozbrajające. Drugim razem podwieś napis "proszę o uśmiech do kamery" ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekB. Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 To już jest chyba choroba . Portfela się zapomni, ale quad zawsze w plecaku będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts