Cimek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Panowie mam taki problemik, mało co gram ,ale gdy chce się odstresować w jakąś grę np. Counter Strike ,bądź teraz zakupiłem nowego Hitmana, to pogram chwileczkę i automatycznie zwiesza mi komputer. Tak że no niestety muszę zresetować... Więc w czym jest problem? Szukałem u wujka google, aczkolwiek nikt nie potrafi pomóc, może ktoś się z tym problemem zapoznał i usunął ustęrkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 A nie masz zapchanej pamięci? Czasem wystarczy wyczyścić. ja stosuje darmowy polski Odkurzacz http://www.franmo.pl/ (mam nadzieję że to nie kryptoreklama), potrafi wywalić naprawdę dużą kupę śmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Wiesz co Romanie, tak szczerze powiedziawszy to nie wiem, ale "Odkurzę" i zobaczymy czy się polepszyło... ściągam nowe sterowniki do karty więc może pomoże.. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Wyczyść komputer, mnie się wyłączał przez przegrzewanie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Wyczyść komputer, mnie się wyłączał przez przegrzewanie się.otwórz obudowę i ostrożnie wciągnij odkurzaczem kołtuny kurzu, duża szansa, że właśnie to jest powodem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Hmm... jutro wyczyszczę. jak nie to format, wcześniej takie objawy nie miały miejsca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolny Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 tak jak ktoś pisał wyżej może się przegrzewać procesor, karta graficzna w tym wypadku polecał bym nałożyć nową pastę termo przewodzącą na procesor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Tak jak koledzy wyżej napisali, 95% przyczyn zawieszania się komputera to przegrzewające się (lub uszkodzone) elementy. Spróbuj też wyciągnąć kartę graficzną, pamięci i przetrzeć styki alkoholem izopropylowym albo czymś mało agresywnym dla elektroniki. Jest spora szansa, że wyczyszczenie z kurzu i poprawienie styków pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Wiecie co? Odkurzyłem co nieco , zrobiłem "odkurzanie" jak Roman Pisał i jak ręką odjął dziękuje panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi