marcin314 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam chciałbym pokazaż film z kamerki zakupionej na Allegro Poniżej film lecz troche wiało a moje umiejętności są narazie :rotfl: marne. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=0M1c58BUFPw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Powiem tak - To podróbka kamerki Turnigy. I zupełnie to nie wygląda na 720px... Ale filmik całkiem fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Na początku było dość nerwowo, ale potem nawet fajnie Ci wyszło. Możesz spróbować trochę poszybować, bo na razie to pewnie pakiet nie starcza na zbyt długie latanie. Widzę że silniczek chyba wymieniony bo już drgań nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin314 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam Tak silniczek wymieniony, troche wiało i lecąć pod wiatr model stawał w miejscu, miałem obawy że spadnie. Moje umiejętności są słabe a michaś od Pana Mirka przeżył już z 15 lotów i jestem z tego dumny. Mysle jeszcze nad przeniesieniem kamery w inne miejsce aby śmigło nie przeszkadzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin314 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Sprawdzałem plik avi z kamerki rozdzielczość 720x480pix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewsky Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Sprawdzałem plik avi z kamerki rozdzielczość 720x480pix Zwróć uwagę na spłaszczony obraz-tak na prawdę to jest 640x480 rozciągnięte (interpolacja) do "pseudopanoramy".Ta kamerka #3 i tak o niebo jest lepsza od modelu #1. Na sąsiednim forum chwalą kolejny breloczek #11 prawie porównując z GO PRO ( przesada!), nabyłem na ebay-u i mogę powiedzieć ,że obraz uzyskany z takiego mikroskopijnego obiektywu jest całkiem zadowalający. Encyklopedia o kamerkach : http://www.chucklohr.com/808/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi