qba Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Jakoś nie ufam dozownikom. jakiś powód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 85% osob ktore sprzedawaly moto, maja moto itp byly przeciwne dozownikom wiec uleglem zbiorowej histerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 80tka i jak Ci się tym jeździ? pierdzi jak motorynka czy ma bardziej wykwintny odgłos :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 miałem dwa motocykle z dozownikiem, przy odrobinie kultury technicznej czyli regulacji u czyszczenia nie było żadnych problemów ponad 10 kkm na dozowniku, chodz w pierwszym moto dt 80 też wywaliłem dozownik ulegając histerii jednak w drugim moto wygrała wygoda i problemów nie było ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Eco - pierdzi, bo z 80tki za duzego pola manewru co do dźwięku nie osiągniesz. Ale mnie to akurat wisi - ważne, że na miasto ma wystarczającego kopa, bez zadyszki dociaga do setki (a więcej na razie bałem się jechać), nie blokuje ruchu itp Qpa - u mnie będzie troszku kombinowania, ale mysle, ze dam rade. I tak w większości przypadków będe tankował ją w garażu z gotowej mieszanki. Olej w moto ma być na zasadzie rezerwy, jakbym akurat miał mało paliwa i musiał gdzieś dotankować na mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi