angos93 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Mam taki problem. Moja cessna 480 (Pelikan) nad którą straciłem kontrola podczas popisowego latania z kolegą (powodem było brak doświadczenia z mojej strony) ;D Uległa poważnej kraksie. Uszkodzeniu uległo skrzydło które pękło, ale to już naprawione. Jednak nie umie naprawić wyłamanej części łoża silnika i półki na serwa. Macie możę jakieś pomysły co do tego łoża i półki??? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Wytnij nowe z cienkiej sklejki. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angos93 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ale sam przód ? Bo to przy łożu wyłamało się tylko to co jest do tego silnik przykręcony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkajor Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Czesc Ja kleilem zywica 6 min i wzmacnialem wloknem nawet spoko spora wytrzrmalosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi