angos93 Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Mam taki problem. Moja cessna 480 (Pelikan) nad którą straciłem kontrola podczas popisowego latania z kolegą (powodem było brak doświadczenia z mojej strony) ;D Uległa poważnej kraksie. Uszkodzeniu uległo skrzydło które pękło, ale to już naprawione. Jednak nie umie naprawić wyłamanej części łoża silnika i półki na serwa. Macie możę jakieś pomysły co do tego łoża i półki??? Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Wytnij nowe z cienkiej sklejki. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
angos93 Posted April 23, 2011 Author Share Posted April 23, 2011 Ale sam przód ? Bo to przy łożu wyłamało się tylko to co jest do tego silnik przykręcony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rkajor Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Czesc Ja kleilem zywica 6 min i wzmacnialem wloknem nawet spoko spora wytrzrmalosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts