Skocz do zawartości

symulator pod windows 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zna ktos jakikolwiek symulator ktory dziala pod windowsa 7 moje radio to aurora 9 jak by ktos mogl cos podac byl bym wdzieczny :)

pozdrawiam

Opublikowano

Ja mam 7 i praktycznie każdy symulator chodzi mi bez zarzutu : FMS, AFPD, Real Flight 3.5, Phoenix RC. Sądzę że z innymi też nie powinno być problemu :) Obecnie latam na phoenix'ie i wszystko jest ok

Opublikowano

Na Windzie 7 wersji 6.1.7600 ze zintegrowaną kartą graficzną na procku 2,66 MHz potwierdzam tak jak przedmówcy napisali: FMS i RealFlight 5,5 demo działa znośnie. Tak przy okazji czy ktoś konfigurował w Real Flight 5,5 w wersji demo T6EX ?

Opublikowano

no właśnie sam windows chodzi na tym ociężale ale same symulatorki śmigają całkiem rześko(: Temat jest sprecyzowany i nie chodzi tutaj o relacje prędkość proca a praca systemu. Na pewno zakładającemu temat chodzi o konkretny system i rodzaje symulatorów, chodzących właśnie na nim.

Opublikowano

dokladnie co zainstaluje jakis symulator pod 7-mką to wyskakuja mi jakies bledy jedyny symulator ktory mi nawet poszedl to fly symulator delux ale z tego co pamietam do tego symulatora jest potrzebny ppyoj zeby aparatura zialala i tu robi sie problem bo ppyoj sie nie chce zainstalowac wyskakuje jakis bląd ktos pomoze ?

Opublikowano

Działa też ostatnio "wynaleziony" przez kogoś w necie BMI

BMI to "reklamowa" wersja RC Desk Pilot-a. Podmienili modele na "swoje", sprzedawane w sklepie i pokazują jacy to oni wielcy. :)

To samo E-sky robi z FMS-em.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

udalo mi sie poprawdzie zainstalowac Fly Symulator ale niestety ppyoja juz nie. Nawet założyłem osobny temat w tej sprawie ale chyba nikomu nie udało sie go poprawnie zainstalować na 7-mce bo brakło odpowiedzi :)

Opublikowano
witam zna ktos jakikolwiek symulator ktory dziala pod windowsa 7 moje radio to aurora 9 jak by ktos mogl cos podac byl bym wdzieczny :)

Ja osobiście używam do AURORY 9 : AeroFly Professional Deluxe.

Wszystko to śmiga na win 7 ultimate 64bit.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.