spiderok Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 witam zna ktos jakikolwiek symulator ktory dziala pod windowsa 7 moje radio to aurora 9 jak by ktos mogl cos podac byl bym wdzieczny pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Ja mam 7 i praktycznie każdy symulator chodzi mi bez zarzutu : FMS, AFPD, Real Flight 3.5, Phoenix RC. Sądzę że z innymi też nie powinno być problemu Obecnie latam na phoenix'ie i wszystko jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Działa też ostatnio "wynaleziony" przez kogoś w necie BMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Mi ładnie śmiga na real flight g5.5 i na fms,bmi,clearView Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Na Windzie 7 wersji 6.1.7600 ze zintegrowaną kartą graficzną na procku 2,66 MHz potwierdzam tak jak przedmówcy napisali: FMS i RealFlight 5,5 demo działa znośnie. Tak przy okazji czy ktoś konfigurował w Real Flight 5,5 w wersji demo T6EX ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 na procku 2.66 MHz No to win7 z takim prockiem to pewnie jak burza chodzi! ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 no właśnie sam windows chodzi na tym ociężale ale same symulatorki śmigają całkiem rześko(: Temat jest sprecyzowany i nie chodzi tutaj o relacje prędkość proca a praca systemu. Na pewno zakładającemu temat chodzi o konkretny system i rodzaje symulatorów, chodzących właśnie na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderok Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 dokladnie co zainstaluje jakis symulator pod 7-mką to wyskakuja mi jakies bledy jedyny symulator ktory mi nawet poszedl to fly symulator delux ale z tego co pamietam do tego symulatora jest potrzebny ppyoj zeby aparatura zialala i tu robi sie problem bo ppyoj sie nie chce zainstalowac wyskakuje jakis bląd ktos pomoze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Działa też ostatnio "wynaleziony" przez kogoś w necie BMI BMI to "reklamowa" wersja RC Desk Pilot-a. Podmienili modele na "swoje", sprzedawane w sklepie i pokazują jacy to oni wielcy. To samo E-sky robi z FMS-em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 A jaka jest reklamowa wersja FMS-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderok Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 udalo mi sie poprawdzie zainstalowac Fly Symulator ale niestety ppyoja juz nie. Nawet założyłem osobny temat w tej sprawie ale chyba nikomu nie udało sie go poprawnie zainstalować na 7-mce bo brakło odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 witam zna ktos jakikolwiek symulator ktory dziala pod windowsa 7 moje radio to aurora 9 jak by ktos mogl cos podac byl bym wdzieczny Ja osobiście używam do AURORY 9 : AeroFly Professional Deluxe. Wszystko to śmiga na win 7 ultimate 64bit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi