hubert_tata Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 panowie to poprostu bicie piany Spora część dyskusji została usunięta, część wyedytowana i jak nie śledziłeś tematu, to możesz odnieść wrażenie, że się ktoś "czepia". Zapewniam Cię, że teraz to już naprawdę nikt się nie czepia. I mam nadzieję, że tak zostanie Powstał nowy sklep panowie bądzmy zadowoleni Tego sobie i innym życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Ja ze swojej strony jeśli mogę, to zwracam uwagę na zdjęcia towarów Po powiekszeniu ich niech one naprawdę będą powiekszone np: 800x600 Wszak robimy zakupy poprzez internet i zdjęcia mają nas zachecić do zakupu i pomóc w wyborze Pozdrawiam, życze sukcesów w działalności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilop Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Postaram się zmienić zdjęcia na większe w/g twoich zaleceń, jednakże narazie jest mnótswo pracy i coraz więcej klientów, co cieszy niezmiernie. Jak już pisałem wczesniej, oferta będzie się rozszerzała dynamicznie. Od wtorku będą dostępne polskiej produckji samoloty akrobacyjne oraz biały depron , ale o tym dopiero jak już wstawię na stronę . By the way, poszukujemy zawodników i osób ktore chciałyby wziąć udział w pokazach modeli depronowych na hali. Osoby zainteresowane proszę o kontakt: biuro@ez-fly.pl lub na adres sklepu : sklep@4hobby.pl Więcej inforamcji już wkrótce. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wskud Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ja kupowałem ostatnio PZL-11c, doszedł nawet bardzo sprawnie ale po zamowieniu ze strony, ceny raptem uległy zmianie ! Nie wiem czy to jest praktyka wszechobecna w sklepach internetowych, ale bardzo mnie to zirytwało. :x Dodatkowo in plus - modelik prezentuje się, na razie w pudełku, bardzo dobrze. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.