ECO400 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Witam. Mam mały problem. Mam przerobiony nadajnik MX-16s na 2,4ghz (moduł frsky) i działają mi tylko kanały 1-4. Na wykresach poruszają się właśnie te słupki. Może powinienem zmienić coś w ustawieniach? Przeglądnąłem niemiecką instrukcję ale nic nie znalazłem na ten temat, a po niemiecku nie bardzo rozumiem :wink: Z góry dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buwi777 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 To ściągnij polską instrukcję - kanały 5-8 trza włączyć :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Dokładnie. Trzeba przypisać przełączniki do kanałów. Przy okazji, jeżeli masz chęć latać na kanałach 5-8, możesz je przypisać do drążków. Akurat MX-16 oferuje ci dowolną zmianę kanałów wyjściowych. Żebyś nie szukał: UWAGA OKAZJA! POLSKA INSTRUKCJA DO MX-16S W PDF! http://www.megaupload.com/?d=OQS6GAAD Korzystać nim zniknie link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECO400 Posted April 28, 2011 Author Share Posted April 28, 2011 działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts