Radek Oleksy Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Chciałbym zaprosić na zawody modeli które odbędą się w maju na lotnisku Aeroklubu Ostrowskiego w Michałkowie : 1. Zawody zaliczane do Pucharu Polski modeli akrobacyjnych klasy F3M w dniach 7-8.05.2011 2. Zawody zaliczane do Pucharu Polski modeli makiet klasy F4B, C, G, H "Memoriał Henryka Jerzyka" w dniach 21-22.05.2011. Zawody te zostały włączone w festyn lotniczy więc atrakcji nie zabraknie !! Szczegóły na : www.rc-ostrow.pl - jest to oficjalna strona sekcji modelarskiej AO www.festynostrow.pl strona festynu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Z tego co mi wiadomo na dzień dzisiejszy to dostałem przepustkę od swojej połowicy na 7.05.2011. i zgodę na wyjazd rodzinny 21.05.2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Trochę daleko :? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 i zgodę na wyjazd rodzinny 21.05.2011. Nic za darmo ;D festyn z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 No tak, aby tak dobrze i precyzyjnie polatać najpierw ćwiczenia "na sucho" Ćwiczenia owszem ale czujne oko Radzia wszystko zauważy a szczególnie taki ładny model jak ten Jaczek, zresztą nie tylko ładny ,ale wspaniale latąjcy Zresztą czy lądujący Su, Roberta to nie uciecha dla oczu,nawet "sprzęt" Radzia go uważnie śledzi :wink: A po ladowaniu model zasłużył sobie na czułości i został należycie "pogłaskany" po kabince mimo ze lot nie udał sie tak jak powinien Robert jak zwykle uśmiechniety.a ten obok przypomina Radzia :shock: tylko co on z ta gębą zrobił :> do :ass: z takim Radziem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=377740#377740 Tutaj kilka ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARZU Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 A gdzie są oficjalne wyniki zawodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 mam nadzieję ze nie musze ich przedstawiać co prawda zdjecie nie moje i dlatego tylko miniaturka No już tu se oglądejta http://www.rc-ostrow.pl/galeria/sezon-2011/zawody-f3m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Pane Havranek bez lupa to se ne da spozirat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Pane Havranek bez lupa to se ne da spozirat http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=377740#377740 Ostatni post Pozdrawiam Dla niespostrzegawczych Foto 45 i 46 - tak z modelu przez otwory zwisa pakiet power boxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi