Grzegorz Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Nie wiem, czy było: http://www.mi.gov.pl/files/0/30459/2005164RKPKBWL.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Grzesiek coś nie tak z linkiem, u mnie się nie otwiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 U mnie działa bez problemu. Masz jakis program do otwierania pdf'ów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Gdyby ktoś się pytał, po co mu OC do latania modelami - to mamy piękny przykład. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 no nie mogę, 6 lat to trwało powinszować szybkości działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi