Piotrek_SGM Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Cześć! Jakby ktoś był zainteresowany samym zestawem FrSky DJT (2.4GHz, telemetria) jak również przeróbką Graupnera MX-16s, to zapraszam do napisanego przeze mnie artykuliku na naszej prywatnej/niekomercyjnej stronce: Wszelkie uwagi/pytania/komentarze: tutaj na forum, lub w komentarzach do artykułu. Specjalnie po raz kolejny przeczytałem regulamin i mam nadzieję, że go nie łamię tą "autoreklamą" :mrgreen: pozdrawiam, Piotrek / tagi dla wyszukiwarki: MX-16s MX16s MX16 MX-16 FrSky Fr-Sky DJT DHT telemetria / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek_SGM Posted June 17, 2011 Author Share Posted June 17, 2011 Artykuł zaktualizowany o dane n/t modułu FrSky DHT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek_SGM Posted September 20, 2011 Author Share Posted September 20, 2011 Jakby to kogoś interesowało, wrzuciliśmy na stronę artykuły o montażu modułu DHT w radiu MC-16/20 oraz dość obszerny artykuł o telemetrii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek_SGM Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 No i kolejny artykuł w tym temacie, tym razem autorski projekt monitora LiPo do telemetrii: http://www.sgm.siedlce.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=366:sgmteleguard&catid=40:wyposazenie&Itemid=80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alyan Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Ciekawe artykuły. Zainteresował mnie ten dotyczący przeróbki mc-16/20. Sam mam taki z nadajnik z dwoma modułami - FrSky i Assan. Warto wiedzieć jak ktoś rozwiązał podobny problem bo wg mnie miejsca wcale nie jest za wiele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts