a_skot Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jak w temacie :cry: Widać, że problem poważny i dotyka nie tylko modelarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 bardzo prawdopodobne ze błąd został zrobiony celowy by zwrócić uwagę. bo chyba w firmie poligraficznej nie pracują analfabeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Klient płaci, klient wymaga :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 bardzo prawdopodobne ze błąd został zrobiony celowy by zwrócić uwagę. bo chyba w firmie poligraficznej nie pracują analfabeci. Nie, ale nik nie czyta tego co drukuje :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 czyli nikt nie ogląda efektu końcowego czy wszystko jest dobrze przyklejone etc przed oddaniem klientowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 bo chyba w firmie poligraficznej nie pracują analfabeci. No chyba że młodzież 3D tak usilnie broniąca tutaj swoje prawa :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No chyba że młodzież 3D tak usilnie broniąca tutaj swoje prawa no i przez ministra Edukacji.Bo skoro teraz tak jest , ze jak sie nie zda matury,to i tak sie ja ma,prowadzi on narod w aureoli do wtornego analfabetyzmu. Popatrzcie jak pisza ludzie po studiach,to mlodziez 3 D jest tylko tlem,szarym. Ja sie juz przyzwyczailem,choc po polsku rozmawialem tylko trzy dni w tym kwartale. A czcionek polskich nie mam,bo to egzotyka tutaj 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 bardzo prawdopodobne ze błąd został zrobiony celowy by zwrócić uwagę... Celowo czy nie jest to wyraz niedbałości o język, jego lekceważenia. O ile mogę zrozumieć taki czy inny stosunek do Polski - inna sprawa, że często zasłużony i na własne życzenie rządzących :cry: - to niechlujstwo językowe bardzo mnie razi. W moim odczuciu jest wyraz braku szacunku dla osoby do której tekst jest skierowany. A skoro ja to tak odbieram, to jak mam traktować takiego delikwenta :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 nie zrzymajcie się, Ci z was których to razi bądź którym ta reklama uwłacza po prostu nie są "targetem" dla tej placówki. Już sobie wyobrażam co mówi target widzący tą reklamę - "Dżizas, ziomal, czekitałt." Nie sądzę, żeby ktoś na tej ziemi nie wiedział jak się pisze AUTO. Ciekawi mnie tylko motywacją autora tej wyklejanki. Czy chciał po prostu zrobić mały skandal i zaistnieć (ostatnio modne w naszym świecie), czy powód był bardziej prozaiczny (zabrakło mu U, miał Ł i pomyślał że tak będzie śmieszniej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 czyli nikt nie ogląda efektu końcowego czy wszystko jest dobrze przyklejone etc przed oddaniem klientowi? Ogladajac efekt koncowy pracownik skupia sie na jakosci a nie zawartosci... Przyglada sie czy farba nie odpada, czy nie ma smug albo czy folia gdzies nie odstaje i czy kolory sa ok. A zeby to czytac? Po jakims czasie nie bylbys w stanie powiedziec co bylo napisane na plakacie, ktory wydrukowales 15min temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ludzie, może to jest po prostu tzw. "nazwa własna". Myjnia samochodowa o nazwie "AŁTO MYJNIA" Jeszcze się okaże, że prowadzi ją pan Zbigniew Ałto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 albo Alberciak Łapkowski Tomala Okrasa sp. c. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.