Eryk Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Witam Serdecznie! Mam mały problem z wyżej wymienionym żelkotem, mianowicie, nie wiem jaki utwardzacz należy doń dobrać. W ofercie Havla, w opisie żadnego z peroksydów nie ma nic o przydatności do tego żelkotu. Stąd moje pytanie, czego użyć? Może być również z oferty innych dystrybutorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Żelkot Norpola jest robiony na bazie żywicy poliestrowej, więc możesz stosować każdy utwardzacz do wyrobów poliestrowych. To może być zarówno Butanox, Peroxid jak też Luperox. Każdy z nich utwardzi podany żelkot, pod warunkiem, że żelkot jest już z dodatkiem kobaltu i zastosujesz proporcje mieszania zalecane przez producenta. Ja stosuję ten ostatni utwardzacz (Luperox) http://www.gaz-bud.com.pl/sklep/index.php?promocja=&wszystkie=1&id_kat=19&id_produc=&wysw=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 To mi wiele rozjaśniło, dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi