JASIU Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witam. Mam problem z odpaleniem Saito 82a Proszę kolegów o jakieś wskazówki,porady jak do niego podejść :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 A coś bliżej w temacie Paliwo ,świeca,zawory ok ?? Chwyta ,"kopie",nówka ,używany ? Saito to raczej klasa sama w sobie i z reguły ich użytkowanie to sama przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIU Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Tak Rafał świeca jest w porządku kompresja też wiem że znajomy od którego go wiozłem pokręcił iglicą i tu jest prawdopodobnie problem ? Zawory są w porządku oraz popychacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 No to że pokręcił iglicą to nie tragedia,którą ? od wolnych czy wysokich obrotów? Paliwo dochodzi i nie zaskakuje nawet ?? niemozliwe.. :shock: A znajomy coś nie kombinował z rozrządem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIU Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Iglicą tą co jest przy przepustnicy.Rozrząd ? chyba nie grzebał wiem tyle że ten silnik miał kraksę tylko nie uderzył centralnie w glebę tylko model spadł na skrzydło . Silnik pracował tym Yak-u http://www.youtube.com/watch?v=AJUb97TA488 Chyba że od uderzenia przestawił się rozrząd :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 http://www.nastik.pl/manual/Magnum_XL91RFS_instrukcja.pdf poczytaj tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIU Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Dziękuje Sławku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Dziękuje Sławku. Nie ma problemu. Trafiłem na tą instrukcję w necie jak przymierzałem sie do odpalania swoich FS-ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIU Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Witam. Silnik został odpalony Problem leżał po stronie regulacji low-speed mixture zostało odpowiednio wyregulowane Saito chodzi ja żyleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi