leszko1 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 powiem ze latałem tylko może z 5 razy co o tym sadzicie http://www.youtube.com/user/leszko12?feature=mhum#p/a/u/1/Z93q62AiYpM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Sztycengarden ryksztosuje na dropenfallerze. Zablinduj go prawidłowo i będzie fest. :devil: Całkiem nieźle latasz. Za kilka godzin nalotu warto zapoznać się z jakimś akrobatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jaka kamerka tak winietuje? Lot całkiem OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszko1 Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jaka kamerka tak winietuje? Lot całkiem OK Kamerka Bryloczek nagrywa w HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 powiem ze latałem tylko może z 5 razy co o tym sadzicie Tym modelem czy w ogóle piąty lot wżyciu :?: Jeśli to Twój dopiero piąty lot to brak mi słów, chylę czoła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszko1 Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Tym modelem czy w ogóle piąty lot wżyciu :?: Jeśli to Twój dopiero piąty lot to brak mi słów, chylę czoła. Po prostu szybko się uczę i tak jak napisałeś tym modelem i w życiu nigdy nie miałem styczności z takimi modelami mam belta ale tylko zawis potrafię :devil: i nie ma co Chylic czoła? bo ja podłóg was to jestem malutki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza55 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Lot całkiem niezły , podziw za orientacje przy tej prędkości :shock: . Palec chyba nie przeszkadzał :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszko1 Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Lot całkiem niezły , podziw za orientacje przy tej prędkości :shock: . Palec chyba nie przeszkadzał :devil: . palec nie ale pocięty śmigłem APC 9x6 tylko 2 szwy tak ze trzeba się pilnować ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza55 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 palec nie ale pocięty śmigłem APC 9x6 tylko 2 szwy tak ze trzeba się pilnować ;D Oj trzeba się pilnować chyba czasem się o tym zapomina , z doświadczenia wiem że ciężko wyciąga się drzazgi (drewniane śmigło) z przedramienia :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 ful wypas majorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi