kuba r. Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jak w temacie, gdzie w Krakowie można kupić jakąś tanią miniszlifierkę Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Giełda? Markety budowlane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckylong Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Konkretnie Selgros w Krakowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudolfik Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 w Łodzi była kiedyś w netto, ostatnio widziałem jeszcze resztki stoku za 69 zł ;] Całkiem dobrze działa. Może u Ciebie w mieście jeszcze zostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ja kupowałem w praktikerze w M1 i dobrze działa. A kosztowała coś 80zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Selgros w Krakowie! czy chodzi o to? Selgros Cash & Carry Nowohucka 52 Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckylong Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Selgros w Krakowie! czy chodzi o to? Selgros Cash & Carry Nowohucka 52 Kraków Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 najpewniej kupisz w Praktikerze albo w Castoramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Dziękuję wszystkim plusy poszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi