meadow24 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 witam zastanawiam sie nad tym ktory modelik wybrac i licze na wasza pomoc http://www.auta-rc.pl/edge-540-arf-p-1326.html http://www.abc-rc.pl/p/54/2042/model-mx-2-1210mm-epo-zestaw-artf-dla-zawansowanych-samoloty-i-szybowce.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Witam, Powiedz jeszcze tylko, jak chcesz latać ? Osobiście miałem do czynienia tylko z MX-2 i to co mogę o nim powiedzieć: - Ładne wykonanie - Stabilny w locie - Mocy pod dostatkiem - Model bardziej do akrobacji klasycznej, niż 3D - Jeśli kupisz, wzmocnij podwozie żywicą. Gdybym sam miał dzisiaj kupić, któryś z tych modeli, to bym wziął Egde - kwestia gustu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 aba so gabarytoeo rakie same ci do wl lotnych nie wiem i wlasnie tu vhodzi o pomoc. a modelik do polatania i 3D i akrobacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 aba so gabarytoeo rakie same ci do wl lotnych nie wiem i wlasnie tu vhodzi o pomoc. ?? a modelik do polatania i 3D i akrobacji To chyba jednak Edziu, bo MX-2 do 3D nie za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 aba so gabarytoeo rakie same ci do wl lotnych nie wiem i wlasnie tu vhodzi o pomoc. ?? Pobawie się w deszyfrator. "Oba są gabarytowo takie same a co do właściwości lotnych nie wiem i właśnie tu chodzi o pomoc." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Hahaha, Malker-Enigma xD Wiem, wiem -domyśliłem się :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 sorki za literowki pisze z fona czyli edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Latałem oboma modelami. Różnica w lataniu jest żadna. Oba świetnie latają i nadają się do nauki akrobacji. W budowie kadłuba MX-2 wygrywa gdyż ma chudszy kadłub ale bardziej napakowany dziób. Edge to niestety mocna wydmuszka i przy krecie mamy sporą deformację dzioba. Spowodowane to jest innym sposobem mocowania pakietu. W MX-2 Od spodu zaraz za silnikiem a w Edge z boku, nieco dalej niż w MX. Wszystkie patenty typu łączenie skrzydeł, stateczników, mocowanie podwozia są takie same. Podwozie najlepiej na starcie zakleić porządnie klejem i wymienić kółka na większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 a jak z lotami 3D?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Nie bardzo tutaj umiem pomóc bo nie latam 3D i nawet nie bardzo wiem jak się do tego odnieść Harriera oba zrobią, na żyletę bez problemu. Reszte figur raczej też wykonają. Kwestia tylko odpowiedniego wyważenia do 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi