attyla Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Mam problem chciałem poszpachlować dziury po zawiasach plastikowych w Twinstarze ale szpachlówka modelarska do balsy nie chce w żaden sposób przylegać do elaporu, czy macie jakiś pomysł czym można wypełnić ubytki w elaporze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Hmm, może Purex? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A ja wlasnie czytalem na zagranicznych forach ze szpachlowka do balsy (a dokladnie micro-fill) doskonale sie do tego celu nadaje. Jakiej szpachli uzywasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Szpachlówka nazywa sie Modax kupiona w nastk-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jakbys poczekal do poniedzialku to moge porobic proby z ta szpachlowka - micro-fillers, bo mam w domu zarowno ta szpachle jak i kawalki elaporu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.