kristofer Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Witam Marcinie dzieki za pomoc ale mam problem z tym linkiem otwieram ale jest pusty daloby rade wysalac go w pdf. A mam jeszcze jedno pytanko generalnie na 90% jestem za kupnem grets planes escapade chcialbym sie tylko dowiedziec jak jest roznica tego modelu do modelu Renegade - Black Horse kolega na forum przeskoczyl z multiplexa odrazu na ten model dolnoplat ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 http://www.nastik.pl/manual/ASP_Magnum_instrukcja.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam serdecznie wszystkich modelarzy pisze do Was z ogromną prosbą , w końcu stałem się nabywcą mojego pierwszego spalinowego modelu SCAPADE. dzisiaj zakończyłem jego budowę i zużyłem już 3 zborniczki paliwa na dotarcie. Moja prośba sprowadza się do tego czy mógłby ktoś z Was poświęcić mi trochę czasu przy pierwszym starcie i sprawdzić jak wyszlo mi docieranie silnika. Co do pierwszego lotu to chciałbym go odbyć prz doświadczonej osobie, bardzo mi się podoba ten model i niechciałbym go odrazu rozwalić. Mogę przyjechć na lotnisko w Michałkowie albo w Oleśnicy. pozdrawiam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 latam EXCELem i jest to moja pierwsza spalinka, zdanie że jest szybki jest mocno przesadzone - mówię oczywiście o minimalnej bezpiecznej prędkości w tym przyziemienia, bo na 55AX z całkowicie otwartą przepustnicą zapieprza całkiem zdrowo Na podejście potrzebuję około 50-100m za to od przyziemienia do zatrzymania już tylko 15-20m - no chyba, że ląduję z wiatrem (takie lotnisko) to wtedy ze 30. Zaletą EXCELa jest wielka przewidywalność, model reaguje dobrze na stery niezależnie od prędkości a powiem, że na wylatane już jakieś 8L paliwa ani razu nie udało mi się stworzyć nim kryzysowej sytuacji. Nawet po zgaśnięciu silnika daje się łatwo doprowadzić do bezpiecznego lądowania, jak szybowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Podaj troszke zdjec a no i mozna by zmienic tytuł tematu Ja teraz celuje w makiete, Tiger Moth. Silnik juz u mnie no a model jeszcze troche poczeka. No ale o tym przyjdzie czas i w innym wątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer Opublikowano 11 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Witam mam pytanie odnosnie zamontowania plywakow w escapade czy jest to wogole mozliwe jestm na wyjezdzie i genralnie mam tylko mozliwos startownia tylko z wody co myslicie o plywakach w escapade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolek Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Wpisz w jutuba escapade on floats, ktoś już o tym pomyślał wczoraj swoje kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi