Skocz do zawartości

POMOCY!

Bonczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy ludzie!

Da się czymś sprać CA z ubrania?! Przed chwilą szykując model na jutrzejsze latanie chlapnąłem ów klejem na bardzo ładne spodenki, jak zobaczy to maja mama to kaplica :P Pomocy!

Pozdrawiam!

Opublikowano

Z tym oczkiem to żarty oczywiście? :P Z tym że wyjściowe to bym nie przesadzał, bo ogólnie rzecz biorąc krótkich spodni nie noszę, aczkolwiek to chyba jedyne ładne, krótkie spodenki jakie mam :P mama będzie hmm niezadowolona :?

Opublikowano

Oczywiście ,że żart.

Bo oczko nie wypadnie tylko pęknie na pół i zrobi sie mała szpara ,ale wiesz można ją zakleić CA + aktywator :devil:

Opublikowano

Bardzo zabawne :P Niby kiedyś jakieś spodnie CA zalałem i żadnej dziurki nie ma ( a było to dość dawno). Czyli tego sprać nie idzie ?

Opublikowano
O ile dobrze pamiętam, aceton też rozpuszcza CA. Ale nie wiem, jak aceton wpływa na spodnie :D

I na zawartość pod nimi :devil: :devil: :crazy:

Opublikowano

Jeśli chodzi o różnego rodzaju kleje i ich właściwości, polecam stronę http://klejady.konradus.com/ . Można tam znaleźć przydatne informacje o różnych klejach, a także sposobach ich wybawiania. Co do CA, użytkownicy piszą o acetonie i jakimś specjalnym zmywaczu "super glue remover" do kupienia w Ruchu i TESCO. Zachęcam do lektury.

Opublikowano

Nie próbuj acetonem! Faktycznie rozpuści, nie będzie twarde, ale zostaje biały niespieralny nalot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.