tom4cad Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Filmiki nudnawe, nie umiem jeszcze ich "pociąć" dlatego takie surowe, prosto z kamerki. Ciekawostka to, to samo miejsce w zimie, koniec grudnia -5 stopni i wiosna +15 początek maja. Jak dobrze pójdzie to będą 4-ry pory roku. Zima Wiosna pzdr t4c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damdam Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Cześć. Jak zmieniłeś datę w tym breloku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Jeżeli masz wingrozę, to powinieneś mieć w programach lub akcesoriach "Windows Movie Maker". Jest to co prawda edycyjny odpowiednik Painta ale do pierwszych filmów ci wystarczy. Można też dodawać napisy, plansze i efekty przejścia. Bardzo dużo filmów jest robionych tym programem. Jedyne z czym miałem problem to udźwiękowienie. Mój WMM w każdym razie nie chciał korzystać jednocześnie z oryginalnej ścieżki dźwiękowej oraz podkładu muzycznego. Miałem tylko albo deska - albo kijek. :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom4cad Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Cześć. Jak zmieniłeś datę w tym breloku? link do instrukcji punkt 4 Time Set. pzdr t4c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi