diem Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 W niedziele wybraliśmy się polatać trochę nad Ogrodzieńcem. Okazało się, że tego dnia odbywa się "VIII Najazd Barbarzyńców" więc dokręciliśmy trochę materiału z ziemi i wyszło takie cosik [vimeo]http://vimeo.com/24133665[/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Najs czy ktoś wie gdzie mieszka i jak ma na imię ta blondynka z powalającym uśmiechem z 50s ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Bardzo ale to bardzo mi się podoba. Fajne "naloty" na ruiny, ciekawa obróbka, +++ za muzykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Super! Bardzo dobrze zmontowany film, ciekawy filtr, pięknie pokazane ruiny, dobra muzyka. Jedyne czego mi brakuje to szerszych kadrów w odniesieniu do oblegających zamczysko wojów i jakiegoś przerywnika z pokazu walk. Byłoby dynamiczniej. Jeżeli robisz film z takiego festiwalu to trzeba polować na wszelkie sceny bitewne. Sam popełniłem nie tak dawno temu filmiki w podobnym klimacie (choć bez korzystania powietrznej kamery): W moim przypadku wstawki batalistyczne dały bardzo dużo dynamiki. Celowo nie osadzam tych filmów żeby nie zaśmiecać Ci wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 czy ktoś wie gdzie mieszka i jak ma na imię ta blondynka z powalającym uśmiechem z 50s ??? No idea, ale ujęcie z blondynką strasznie mi się podoba Jedyne czego mi brakuje to szerszych kadrów w odniesieniu do oblegających zamczysko wojów i jakiegoś przerywnika z pokazu walk. Byłoby dynamiczniej. Szczerze mówiąc to pojechaliśmy zrobić ujęcia z powietrza, festiwal był przy okazji. Zdjęcia lotnicze zrobiliśmy o 8 rano, impreza zaczynała się o 11, skręciliśmy sam początek. Było max gorąco i nie chciało nam się dłużej zostawać, walki były zaplanowane były na 17.00 bodajże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Hexa czy okto? Film super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 blondyna super . reszta tez :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Blondyna nazywa się Brunhilda i mieszka w Spichlerzu Dużym. Zastanawia mnie co te łotry szukają przy ruinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Zastanawia mnie co te łotry szukają przy ruinach Guza! Za mało spokojnych, długich ujęć z powietrza, poza tym gitensik Aha, blondyna mnie nie rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Malker: hexa i quad, okto nie używam i nie będę Za mało spokojnych, długich ujęć z powietrza, Było dużo więcej, kolega jednak poskładał tak, by trzymało się to "ronk i nug" Pierwsze ujęcie całego zamku trwało z 20s... ale nie pasowałoby to pod muzykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi