milo Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Przeczytałem, mówiłeś o nauce latania No dobrze, w takim razie możesz zbudowac model sam. Proporcje modelu np. z planów poglądowych dostępnych w internecie, chociażby ze strony arthobby.pl dział szybowce. Profil skrzydła również. Zrobisz model rozpiętości 1,2m zamiast 2m i będzie ok. Kadłub prosty, skrzynkowy. Chcesz pełnej satysfakcji to popracuj troszkę koncepcyjnie. Można doradzić? Można Popieram przedmówcę w całej rozciągłości. Do tego polecam książki Pana Schiera i będzie gites. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 [edit] pewnie też nie trafiłem :x Milo, może Masz plan któregoś ze swoich szybowców? Plany. Hmmm... . Jak chyba zauważyłeś swoje szybowce buduję i projektuję sam. Zasadniczo mam plany kadłubów i usterzeń, skrzydła to prosta robota, plan niepotrzebny, raczej opis. Większość informacji mieści się w głowie. Budowę swoich ostatnich modeli opisuję na rcclubie, zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi