Cygan Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Witam wszystkich to jest mój pierwszy post(nie biorąc pod uwagę Powitalni). Nie jestem pewny czy w odpowiednim miejscu umieściłem mój temat ale mam nadzieje że mi wybaczycie;) Aktualnie pracuje nad moim pierwszym modelem Vendetta którego palny są na stronce: http://www.modelarz.com/pliki.php?itp=1&w=lista&offset=120 (czwarty od dołu),może już ktoś zbudował ten samolot i może udzielić mi kilka wskazówek na temat budowy i ewentualnych przeróbek? Wszelkie uwagi mile widziane:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 No jeśli Vendetta ma być Twoim pierwszym modelem RC to ...... gratuluje optymizmu. Proponowałbym raczej tradycyjna scieżkę kariery, tzn wpierw jakiś szybowczyk, potem coś z silniczkiem, jakis trener górnopłat i .... Vendetta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cygan Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Nie jestem aż tak dużym optymistą...to jest pierwszy model który sam robie.Aktualnie szkole sie na tradycyjnym samolociku..tzn trenerekco .Dopiero jak bede miał jakies umiejętności to przesiade sie na Vendette.A teraz korzystam z okazji że mam wolne i ją buduje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.